Ravna Og Eric

Ravna Og Eric



9/10/2019  · Ravna og 39-årige Eric , der bor i en lejlighed i Horsens, drømmer om at købe et hus. Men Eric har oparbejdet noget studie-skattegæld på samlet over 500.000 kroner, og det spænder ben for parrets drømme om at låne penge til huset.

9/11/2019  · Ravna og Eric er alt andet end tilfredse med deres tur i ‘Luksusfælden’ og fraråder andre at melde sig. Hverken Ravna eller Eric mener, de har fået noget ud.

9/11/2019  · Eric og Ravna fra Horsens nægtede at følge eksperternes forslag. Ravna og Eric fra Horsens var bestemt ikke begejstret for at have deltaget i Luksusfælden. De føler ikke, at ekspertne tog dem seriøst, fortæller de.

Se, om de arrogante narrøve kan hjælpe Ravna og Eric med deres økonomi i Luksusfælden – I aften kl. 20 på TV3, 9/10/2019  · Da eksperterne fra Luksusfælden skulle hjælpe Ravna og Eric med at få nedbragt deres gæld, førte det til mange diskussioner. Men i sidste ende, valgte parret en løsning, hvor madposten blev sat ned og begge deres biler blev solgt i erstatning for to leasingbiler. Det er også sådan landet fortsat ligger for parret, men ifølge […], Forside » Eric og Ravna nægtede at skille sig af med kattene i Luksusfælden: Sådan går det dem i dag. BT Navne. Eric og Ravna nægtede at skille sig af med kattene i Luksusfælden: Sådan går det dem i dag. Udgivet af Redaktion Udgivet 11. september 2019 0. Time to Read:-words.

Advertiser